Otevřený svět

Novinky a zajímavosti z celého světa

Ostatní

Kufry látkové vs. kufry skořepinové – jaké jsou rozdíly?

Vítejte v našem eshopu! V naší široké nabídce najdete různé typy kufrů, které uspokojí potřeby každého cestovatele. Máme pro vás kufry látkové i kufry skořepinové, které nabízejí odlišnou kombinaci pohodlí a odolnosti. Pro děti máme speciální dětské kufry s veselými motivy, které zábavně doprovodí každou jejich cestu.

Odlehčené kufry – minimalizujte váhu svého zavazadla

Pokud preferujete snadnou manipulaci, nezapomeňte se podívat na naše kufry na kolečkách. Nabízíme jak kufry na 4 kolečkách, které se snadno točí ve všech směrech, tak i odlehčené kufry, které jsou ideální pro ty, kteří chtějí minimalizovat váhu svého zavazadla.

Náhradní díly a příslušenství pro vaše kufry

Naše kufry jsou také k dispozici v různých velikostech (kufry dle velikosti), takže si můžete vybrat ten nejvhodnější pro své potřeby. A když je potřeba nahradit nějaké díly, nebo přidat další příslušenství, nabízíme také široký výběr náhradních dílů ke kufrům. Ekufr.cz zkrátka nezapomíná vůbec na nic.

Bezpečnost na prvním místě – kufry s TSA zámky

Věříme v důležitost bezpečnosti vašich cestovních zavazadel, proto nabízíme kufry s TSA zámky. Tyto zámky jsou schváleny americkou celní službou a umožňují snadnou kontrolu obsahu kufru, aniž by byl poškozen.

Jsme hrdí na kvalitu našich kufrů, které jsou navrženy tak, aby odolaly nárokům cestování. Nezáleží na tom, zda hledáte kufry dle objemu, kufry z půjčovny kufrů, kosmetické kufříky nebo kufry pro podnikání (kufry business), máme pro vás širokou škálu možností.

Značkové kufry – spojení kvality a stylu

A pokud preferujete značkové kufry od renomovaných výrobců, také je máme v naší nabídce. Doufáme, že naše široká nabídka kufrových produktů (kufry látkové, kufry skořepinové, kufry dětské, kufry na kolečkách, kufry na 4 kolečkách, kufry odlehčené a další) splní vaše požadavky a pomůže vám najít ten správný kufr pro vaše cestovní potřeby. S našimi kufry můžete cestovat bez starostí a s důvěrou v jejich spolehlivost a odolnost.