Otevřený svět

Novinky a zajímavosti z celého světa

Ostatní

Dobrodružná dovolená v karavanu nebo obytném vozu

Už vás nebaví ležet v hotelu u bazénu? Toužíte objevovat svět? V tom případě je na čase začít cestovat jinak – třeba v obytném vozu nebo karavanu. Buď si ho můžete rovnou koupit, anebo půjčit.

Garsonka na kolech

Karavan je skvělým parťákem na kempování. To znamená, že dojedete do své cílové destinace, karavan od automobilu odpojíte, abyste si mohli dělat výlety po okolí, a od té chvíle vám slouží jako vaše soukromá kempingová garsonka. Můžete v něm relaxovat, spát, hrát hry a třeba také vařit.

Každý den jinde

Obytný automobil naopak užijete hlavně ve chvíli, kdy chcete během své dovolené poznat co nejvíc míst. S obytným automobilem si vystačíte i na tom nejodlehlejším místě na světě. Vaříte v něm, odpočíváte v něm, sprchujete se v něm, spíte v něm. Je to zkrátka váš druhý domov. Můžete se na něj stoprocentně spolehnout. Samozřejmě však musíte pravidelně doplňovat vodu. Zároveň je nutné si pohlídat, aby vám při delším kempování nedošla elektřina.

Do terénu

A pak tu máme jakési hybridní karavany nebo také minikaravany, které slouží jako kuchyňka a ložnice v jednom. Dokonce do něj uložíte třeba i spacáky nebo oblečení či jiné drobnosti. Tyto minikaravany bývají rovněž vhodné pro ty, kdo rádi jezdí takzvaně offroad, tedy mimo klasické silnice a dálnice a užívají si místních přírodních krás.

Máte z čeho vybírat aneb karavany na prodej

Zvolíte si karavan nebo obytný vůz? Anebo ještě existuje něco, na co se potřebujete zeptat? Pak zavolejte nebo napište do firmy Caravan Plus s.r.o., která provozuje stránky karavanyplus.cz a specializuje se na prodej obytných vozů. Nejenže tu najdete na výběr z mnoha typů obytných vozů, ale zároveň si můžete nechat poradit od skutečných odborníků. V nabídce firmy najdete karavany osvědčených značek Ahorn, Hobby a Notin. A pokud si nějaký obytný vůz pořídíte, dostanete k němu i potřebný servis a zároveň na něj seženete všechno možné příslušenství.